Sådan er processen i forbindelse med et kviklån

Står du og mangler kapital til en ny sofa, et nyt musikanlæg, uforudsete omkostninger eller noget helt andet lige nu? Så har du måske fundet frem til lånetypen der ofte går under navnet kviklån. En hurtig og meget nem måde at låne kapital på. Måske du er blevet lidt usikker på, om du kan finde ud af at optage et kviklån. Frygt ej, da vi her vil give et indblik i hvordan låneprocessen typisk er i forbindelse med et forbrugslån fra kviklanet.dk/forbrugslaan/.

Kviklån på nettet

Måden hvorpå man finder frem til udbydere af kviklån er typisk på internettet. Det er den nemmeste og mest bekvemme måde. Her finder du frem til den låneudbyder, som giver dig det bedste tilbud. Når du har fundet frem til netop den låneudbyder, som du gerne vil optage et kviklån hos, så starter låneprocessen.

Første skridt i forbindelse med optagelse af et kviklån er ansøgningen hos låneudbyderen. Her vil låneudbyderen i langt de fleste tilfælde have store knapper, som er nemme at finde frem til. På disse knapper vil et ansøgningslink ofte fremgå. Ved at trykke på denne knap vil du blive ledt frem til en side, hvor du vil blive bedt om at indsætte dine personoplysninger. Dette omfatter oftest navn, emailadresse, telefonnummer, CPR-nummer og dine bankoplysninger. Ud fra denne ansøgning, så vil låneudbyderen lave en vurdering af din økonomiske situation. Dette kaldes en kreditvurdering.

Svar på ansøgning

Når låneudbyderen har foretaget en kreditvurdering, så vil du modtage svar med det samme. Dette vil ofte være kort efter ansøgning eller i løbet af dagen. Deraf navnet kviklån, da ansøgningsprocessen er længere hos eksempelvis banken. Dette skyldes, at banken ønsker dokumentation og sikkerhed i forbindelse med et lån. Her skal man fx ofte fremvise lønsedler, årsopgørelser mv. Dette gøres for at banken kan være sikker på at få sine penge tilbagebetalt inden for den aftale låneperiode. Dette skal ikke gøres ved en online udbyder af kviklån, hvilket gør processen langt mere gnidningsfri end et banklån.

Bliver din ansøgning godkendt af låneudbyderen, så vil du oftest modtage et link, hvor du skal lave en elektronisk underskrift i forbindelse med kviklånet. Når der er sat en elektronisk underskrift, så vil pengene kunne ses på din konto i løbet af kort tid. Selve låneaftalen med den elektroniske underskrift bør altid gemmes. Så er du altid garanteret at aftalen har fundet sted. Her kan du vælge både at gemme den på din computer, eller du kan vælge at udskrive den.

Vi håber at denne artikel har givet dig et indblik i processen omkring optagelse af kviklån. Dog skal det nævnes, at der kan være forskel på de forskellige processer, men at de generelt altid er super brugervenlige og nemme.