Sådan køber du Tesla-aktier

Denne artikel viser dig, hvordan du køber Tesla-aktier. Der er flere måder, du kan komme ind på spændingen omkring denne tech-gigants lager. Limitordrer er en populær mulighed. De placerer handler til en fast pris, hvis prisen overstiger dette niveau. Limitordrer er en fantastisk måde at sikre, at den pris, du betaler, er forudsigelig. De kommer med nogle risici – hele din ordre er muligvis ikke opfyldt.

Først skal du finde en aktiemægler. Der er mange muligheder, men ikke alle mæglere er ens. Nogle svindel er legitime, andre er ikke. eToro er et populært valg blandt investorer. Det har mere end 20,000,000 aktive brugere. Når du har valgt en mægler, vil du gerne undersøge de aktier, du er interesseret i.

Du kan købe Tesla-aktier ved at åbne en mæglerkonto. Du kan købe Tesla-aktier ved hjælp af tickersymbolet (TSLA). Der er mange måder at købe værdipapirer på. Sammenligningstabellen nedenfor kan hjælpe dig med at finde den rigtige for dig. Når du har valgt din mægler, skal du registrere dig. Når du har registreret dig, vil du være i stand til at bruge en række forskellige betalingsmetoder, herunder kreditkort, betalingskort og ewallets såsom PayPal til at foretage betalinger.

Virksomhedens årsregnskab kan tilgås online. U.S. Securities and Exchange Commission modtager kvartalsvise og årlige indtjeningsrapporter fra virksomheden. Du kan også se på analytikernes vurderinger af aktien og finde andre nøgletal. Tesla-aktieanalytikere kan give værdifulde oplysninger om virksomhedens præstationer. Når du har truffet beslutningen om at købe Tesla-aktier, kan du spore din portefølje gennem eToro USA Securities Inc. Dette mæglerfirma, som er medlem SIPC og FINRA, er reguleret og overvåget af Securities and Exchange Commission.

Du kan bestemme, om du vil investere i Tesla-aktier ved at følge dens fremskridt. Aktien har stærke regnskaber og er klar til at vokse. Elon Musk er administrerende direktør for Elon Musk og tweeter ofte om aktien. Dette kan forårsage volatilitet. En nylig tweet fra Elon Musk om privatisering af virksomheden til $ 420 havde en direkte indvirkning på aktiekurserne. Aktien steg 14 pct. intradag.

Det næste trin, når du har åbnet en investeringskonto, er regelmæssigt at tilføje til din Tesla-portefølje. Et system, der giver mulighed for automatiske indskud af et forudbestemt beløb, såsom din fødselsdag, er værd at undersøge. Dette giver dig mulighed for at investere i Tesla-aktier året rundt og holde penge på din bankkonto. Du skal kigge efter et pålideligt mæglerbureau efter oprettelse af din konto.

Put-optioner er en anden måde at købe Tesla-aktier på. Du kan købe en put-option, der inkluderer en 100-aktie aktiekontrakt. Hvor sikker du føler dig i virksomhedens fremtid og dit budget vil bestemme, hvor mange kontrakter der er bedst. For rådgivning kan en mægler eller finansiel rådgiver muligvis hjælpe dig med at vælge den rigtige mulighed. Nogle investorer er usikre på, om aktien kan stige højere, så vær forsigtig. Du bør også overveje at investere i aktien for at sikre sikkerheden.