Kat i Hat vil hjælpe dig få dine Point

Dr. Seuss “Katten i hatten” vil hjælpe dig få dit budskab igennem! (Ja du kan, her er planen) Copyright © 2004 Ed Sykes. Alle rettigheder forbeholdes

Jeg for nylig coaching en ingeniør, der ønskede at forbedre hans talefærdigheder. Efter videooptagelser ham, diskuterede vi hans stærke punkter og derefter hans områder for forbedring. Så fik vi til området vocal sort. Vocal sort er kvaliteten af deres tale, der holder dit publikum. Det er en kombination af pitch ændringer, pauser, bøjning, rytme og loudness i din stemme, der tilføjer “farve” i enhver samtale eller tale. Jeg foreslog han prøve Dr. Seuss “kat i hatten.” På det tidspunkt kiggede han på mig som om jeg havde en tredje øje. Jeg forklarede derefter, hvordan “Kat i hatten” kunne hjælpe nogen forbedre hans eller hendes talefærdigheder, især vocal sort, og have det sjovt gør det.

Kan du huske at blive læse “Cat i Hat” af dine forældre? Hvad holdt din opmærksomhed? Hvad gjorde du ønsker at høre “The Cat i the Hat” igen og igen? “Katten i hatten” er indstillet, så skal du bruge vocal sort læse historien. Det er sorten vokal, der holdt deres opmærksomhed.

Her er hvordan Dr. Seuss “The Cat i the Hat” kan hjælpe dig med at holde dit publikums opmærksomhed:

1. købe bogen mine yndlingsbøger Dr. Seuss for denne form for motion er “The Cat i the Hat” og “grønne æg og skinke.” Du kan gå til en brugt boghandel og få et forsigtigt brugt kopi af bogen på en betydelig rabat. Du kan også gå til www.half.com og få bogen på mere end 50% rabat på prisen.

2. Læs med Passion Læs til dine børn, nevøer, kusiner mv. Mens læse højt, overdrive din pitch, tone og pauser. Børnene vil nyde det, som du vil blive brugt til lyden af din stemme. Børn er de bedste barometre til at lade dig vide, hvis du gør det korrekt. Børnene vil have et kig på deres ansigter, der viser de hænger på hvert et ord du siger. Fortsætte med at eksperimentere med forskellige måder at læse “Cat i Hat” mens du optager dig selv på lydbånd. Jo mere sjov du har, den mere alle involverede vil drage fordel af denne øvelse.

3. Anvend det højre væk (det er måde!) Umiddelbart anvende din nyerhvervede vocal forskellige færdigheder i enhver situation, taler om det i et møde med co-arbejdere, taler foran en gruppe, eller one-on-one med en anden person. Det kan føles lidt underligt i starten. Men husk, jo mere du bruger dine nye færdigheder, jo mere komfortable du vil være.

Så gå ud, få en Dr. Seuss bog, og forbedre din vokale sort. Vil du have flere folk hænger på hvert et ord, du vil være mere overbevisende, og din tale evner vil være mere farverig og underholdende. Så gør det i dag (det vil betale!).

Copyright © 2004 Ed Sykes. Alle rettigheder forbeholdes

Web-adresse:

Blog-adresse:

RSS Feed:

Publishing retningslinjer: Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel i din ezine, offentliggørelse, ebook, eller på din hjemmeside, så længe den hjælpekilde boks er inkluderet i artiklen, og så længe hverken artikel eller ressource boksen er ændret på nogen måde. URL i den ressource boksen skal være angivet som et hyperlink. Mindre ændringer i formateringen er tilladt.

Venligst E-mail forfatteren en kopi af enhver ezine eller nyhedsbrev ved hjælp af denne artikel

Hvis du bruger denne artikel på et websted, skal du indstille ressource link som et hyperlink

Behage sende Webadressen på ethvert sted, hvor artiklen er indsendt.

Venligst snail mail kopi af eventuelle trykte publikation ved hjælp af denne artikel for at:

Gruppen Sykes

2133-126 Upton drev #234

Virginia Beach, VA 23454-1193

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*